Πρόγραμμα ΕΠΑνΕΚ

Η Επιχείρηση

Λογότυπο επιχείρησης

Ακόμα και μια απλή βόλτα γίνεται πιο ευχάριστη όταν φοράμε ένα κόσμημα που μας αρέσει και τραβάει τα βλέμματα των άλλων.

Στόχος μας είναι να ομορφύνουμε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας με μοναδικές και ανεπανάληπτες δημιουργίες σύμφωνα με το γούστο σας και το στυλ σας. Όλα χειροποίητα και φτιαγμένα με μεράκι και ημιπολύτιμούς λίθους , ασήμι, φίλντισι ή αυθεντικά Swarovski κατασκευάζονται για να σας ανεβάσουν τη διάθεση και να ομορφύνουν τη μέρα σας.

Η ανάγκη μας να εκφραστούμε δημιουργικά και η αγάπη μας για το χειροποίητο και το ξεχωριστό, έχει ως αποτέλεσμα την κατασκευή πρωτότυπων προϊόντων. Για μας ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και μοναδικός. Η έμπνευση που μας δίνει ο καθένας μας βοηθάει να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες του, όπως ακριβώς τις φαντάζεται για τον ίδιο ή γιαεκείνους που θα τις λάβουν ως δώραΚατασκευάζουμε υπέροχες μπομπονιέρες , φυλακτά, γούρια πασχαλινές λαμπάδες, στοιχεία διακόσμησης διαφόρων θεματικών κύκλων.

Βέβαια οι υπηρεσίες μα δεν σταματούν εκεί. Με έξυπνες ιδέες βασισμένες στο δικό σας στυλ αναλαμβάνουμε στολισμούς για τις πιο ευχάριστες εκδηλώσεις της ζωής σας όπως ο γάμος και η βάφτιση. Ο γάμος και η βάφτιση  δημιουργούν μοναδικές και ξεχωριστές στιγμές στον καθένα μας και όλοι θέλουμε να τις ζήσουμε ως ιδιαίτερο και ξεχωριστό γεγονός . Η δυνατότητα της μείωσης του κόστους στα μέτρα όλων των πελατών δίνουν την ευκαιρία σε ανθρώπους διαφορετικών οικονομικών δυνατοτήτων να ζήσουν το γεγονός τους  με την άνεση που τους προσφέρουν οι υπηρεσίες μας. Οι ιδέες μας και οι καθοδηγήσεις σας θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους στη βάπτιση ή το γάμο.

Η θέληση να δώσουμε στις ιδιαίτερες στιγμές των πελατών μας την δική μας πινελιά έγινε πάθος.  Όπως είναι γνωστό όταν προσπαθείς με όλη την αγάπη και την επαγγελματική φροντίδα, τότε έρχεται η ευτυχία.